Ремонтите на 166 са истинско изпитание както за водача, така и монтьора. Подобрения не се очакват.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ремонти и подобрения по алфа 166 - с цени
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
147 000
1 - Вариатор - 360 лв.
2 - Ангренажен ремък Dayco - 35 лв.
3 - Паразитна ролка - 45 лв.
4 - Обтяжна ролка - 90 лв.
5 - Водна помпа - 55 лв.
6 - Семеринг КВ преден - 11 лв.
7 - Семеринг за вариатора - 16 лв.
8 - Гарнитура за капака - 23 лв.
9 - Ремък за баланс валове - 58 лв.
10-Обтяжна ролка бал. р. - 50 лв.
11-Датчик КВ - 74 лв.
12-Предни накладки - 53 лв.
общо: 870Last edited by ecotronic; d.m.y г., 16:04.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Comment
-
186000
1. Масло 10В60 - 80лв
2. Обслужващ ремък - 23лв
3. Тампони предни на задни носачи - 36лв
4. Маслен филтър - 16лв
5. Дясно вътрешно каре - 57лв
6. Филтър климатик - 24лв
7. Маркучи по газовата - 5лвAlfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Момчета сами ли си извършвате тия ремонти, че гледам не пишете цена за труд.Аз скоро може и да почна и аз да се спасявам сам.Не знан по другите градове но в Добрич масово не искат да ми оправят каквото и да било по колата.За сега съм намерил един сервиз от който съм доволен от работата и най-вече, че не правят други поразии покрай това което оправят.
Предния път цял ден се въртях и накрая в 5-тия сервиз се съгласиха да ми свалят преден горен носач за да си го оправя.Друг е въпроса, че в първия ми казаха тампони, а накрая се оказа шарнира.Просто като им покажа колата и какво искам да направят и веднага следва "Ооо не-то много трудно", "ааа не не ми се занимава" ииии тем подобни. Сега издирвам мераклии да ми сменят скърцащите втулки, че и те биле трудни и имало много играчка. Накрая и аз ще стана майстор покрай такива спецове.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеМи аз мразя някой да ми пипа по колата дори и супер квалифициран да е. Всичко сам си правя.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение1. Масло 10В60 - 80лв
2. Обслужващ ремък - 23лв
3. Тампони предни на задни носачи - 36лв
4. Маслен филтър - 16лв
5. Дясно вътрешно каре - 57лв
6. Филтър климатик - 24лв
7. Маркучи по газовата - 5лв
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеКаква марка е маслото?
---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:46 ----------
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеAlfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеМи аз мразя някой да ми пипа по колата дори и супер квалифициран да е. Всичко сам си правя.
И в тази връзка мисля, че и предназначението на форума е именно това да подпомага подобни действия.
Всичко това изглежда чудесно, погледнато отстрани, но е много важно и това всеки да прецени реалните си способности.
При недобра преценка, може да се получи много неприятен обратен ефект.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениемисля, че и предназначението на форума е именно това да подпомага подобни действия.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеАкумулатор Exide Premium - 183лв
Масло Liqui Moly 10W60 -126лвНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Не желая да отприщвам глупави спорове, но вижте в тази класация на кое място е Castrol (edge sport - 10 W 60, който струва 95 лв./5 л. ) и на кое място е Liqui moli
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДобре дошъл в отбора на лики моли
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе желая да отприщвам глупави спорове, но вижте в тази класация на кое място е Castrol (edge sport - 10 W 60, който струва 95 лв./5 л. ) и на кое място е Liqui moli
Comment
Comment